Sucre, et deixo.

Des de la Vocalia de l’alimentació de l’IE Costa i Llobera ens unim a la campanya del Ministeri de Consum “#Azúcar, Tedejo” i l’estratègia NAOS (Nutrición, Actividad Física y Prevención de la Obesidad) que té com a objectiu conscienciar i sensibilitzar al consumidor sobre la importància de reduir el consum de sucre dintre de una alimentació sana i equilibrada.  

Com sabeu, el consum excessiu de sucre té conseqüències per la salut com l’obesitat (amb un creixement molt preocupant de l’obesitat infantil), així com la diabetis i les malalties cardiovasculars.  

La campanya “Sucre et deixo” te per objectiu conscienciar sobre la importància de seguir uns hàbits alimentaris saludables i evitar el consum de sucres afegits. 

Aprofitem l’avinentesa de que degut a la situació de pandèmia actual, no es possible fer servir la sucrera al menjador i s’ha deixat de servir sucre per als iogurts (donant l’opció de fruita) per iniciar aquesta campanya de conscienciació que també s’està treballant a l’aula i us informem perquè en pugueu parlar també a casa amb els vostres fills i filles.