Xerrada “Pantalles, infància i adolescència”

El passat 12 de desembre de 2023 va tenir lloc la xerrada “Pantalles, infància i adolescència” a càrrec del Dr. Francisco Villar, psicòleg clínic expert en prevenció de conducta suïcida a l’Hospital Sant Joan de Déu.

Dirigida a famílies des d’Infantil fins a Batxillerat, la xerrada va consistir en una anàlisi de l’impacte que està tenint la digitalització en el desenvolupament dels infants i adolescents, tant pel que fa al neurodesenvolupament, com també a les seves habilitats socials, afectives i relacionals. Durant prop d’una hora i mitja, el Dr. Villar va desplegar un ampli ventall de dades i arguments provinents d’estudis científics que avalen la necessitat de retardar l’arribada dels telèfons “intel·ligents” fins, almenys, els setze anys. En l’última part de l’acte es va obrir un diàleg amb el públic assistent, entre el que hi havia també famílies d’altres escoles públiques del districte, on es van exposar dubtes i contrastar experiències amb el conferenciant.

Volem agrair a totes les famílies, mestres i personal de l’escola que va assistir a aquesta xerrada la seva participació i compromís.

Finalment, us convidem a participar en la 2a edició del “Mou-te, Costa!”: pujada al Matagalls en família (28 de gener). Aviat rebreu més informació!

Vocalia Fem Salut.