AFA

Associació de Famílies d’Alumnes

AFA

Junta

L’AFA és l’Associació de Famílies d’Alumnes de l’Institut Escola Costa i Llobera. La nostra funció bàsica és treballar, conjuntament amb la coordinació general i el professorat, en l’educació dels nostres fills i filles.

Els objectius de l’AFA són promoure la participació dels pares i mares en les activitats del centre, vetllar per la qualitat de l’educació a l’escola i planificar activitats i serveis fora de l’horari lectiu.

Les Vocalies de l’AFA s’encarreguen de gestionar els diferents serveis: activitats extraescolars, transport, menjador, tardes de divendres, casal d’estiu, entre d’altres.

L’associació es regeix per la Junta Directiva, la Junta de l’AFA i l’Assemblea General.

Per contactar-hi cal fer-ho al correu afa@costaillobera.cat

Aquesta és la Junta Directiva de l’AFA que va ser escollida a l’Assemblea General celebrada el desembre de 2019:

 • null

  Càrol Gil
  Presidenta

 • null

  Elena Cortada
  Secretària

 • null

  Sergi Camacho
  Tresorer

 • null

  Andrea Ulied
  Vocal

 • null

  David Villanueva
  Vocal

 • null

  Toni Pons
  Vocal

 • null

  Xavier Comí
  Vocal

 • null

  Raül Perales
  Vocal

 • null

  Laura Ricart
  Vocal

 • null

  Alvaro Aytés
  Vocal

Vocalies

Les vocalies són les encarregades d’organitzar i gestionar les activitats extraescolars. Per tal de participar-ne consulteu el dossier d’activitats per al curs 2021-2022

dossier_activitats_AFA-21-22

Serveis

En aquest apartat us informem d’altres serveis que oferim des de l’AFA.

Acollida:

El servei d’acollida de matins ha estat pensat per aquelles famílies que no pugueu esperar amb els vostres fills/es per entrar a l’escola (a partir de les 8.30h) podeu utilitzar el servei de l’acollida. Està dirigit als cursos de P3 fins a 4t de primària. Es recomanable que les entrades siguin entre les 7.45 h/8.15 h. ja que a aquesta hora es tancarà la porta per una millor atenció i recollida de l’espai. (Entrada: tothom per la porta del cel ).

 

INFANTIL

L’acollida es farà  al vestíbul d’infantil. Amb 7 taules separades, tantes com a grups n’hi han. Podran esmorzar i tindrem preparat algún material, diferenciat per a cada taula i que cada dia desinfectarem per tal de evitar riscos innecesaris. Acompanynt-los estarem 2 persones.

 

PRIMÀRIA

De 1r a 4t  i aquest any com una cosa excepcional, també 5e i 6e, al menjador de grans. També estaran separats per taules, tantes com a grups bombolla n’hi hagi. El material serà igualment diferenciat i desinfectat.

Acompanyant a aquests alumnes més grans hi ha cada dia 2 persones i una de suport els quinze últims minuts, quan acaba de rebre a la porta d’entrada als que arriben, prenent temperatura i administrant gel hidroalcohòlic. A més, dimecres i divendres, com que el volum d’alumnes és més gran, hi ha una altra persona de suport.

 

Funcionament

Els rebrem i els acompanyarem fent que aquesta estona sigui tranquil·la, creiem que és una bona forma de començar el dia. Si porten alguna cosa de casa, podran esmorzar i per quan acabin o pels que no esmorzin tindrem preparades activitats amb el material adient. 

Agrairem que respecteu aquest horari per una millor atenció dels infants, ja que amb les entrades esglaonades, el ritme d’adaptació i les rutines es trenca contínuament.

 

Preus

El pagament es tramitarà mitjançant un càrrec bancari, el dia 10 de cada mes, els mesos d’octubre a juliol (10 quotes). El preu estipulat del servei d’acollida de matins és el següent:

 •  – De 5 a 3 dies/setmana 21€/mes
 •  – 2 dies/setmana 14€/mes
 •  – 1 dia/setmana 7€/mes

Pel curs 20/21 us demanem que eviteu fer un ús esporàdic del servei d’acollida, ara bé, en cas de necessitat es podrà fer servir sempre que es comuniqui amb 24 hores d’antelació per correu electrònic a: cristina@costaillobera.cat, indicant el nom, cognoms, la classe a la qual pertany i dia que necessita fer l’acollida. El seu cost serà de 3€/dia.

Les inscripcions al Servei d’acollida s’han de fer del 20 al 26 de juliol de 2020 a través del programa informàtic de l’AFA: http://ampacostaillobera.ampasoft.net. Fora d’aquest termini podeu escriure un correu electrònic a: cristina@costaillobera.cat

Pla d’extraescolars:

Benvolgudes famílies,

Hem elaborat el Pla d’extraescolars 20-21 amb l’objectiu d’explicar-vos les mesures organitzatives i de seguretat que regiran les activitats d’aquest curs. Òbviament aquest pla està viu i es modificarà en funció de les recomanacions i normatives que fixin les autoritats.

És important que els que tingueu fills i filles inscrits en alguna extraescolar llegiu amb atenció el document. A part de les mesures de seguretat establertes també us informem dels llocs on es realitza cada activitat i per quina porta caldrà que recolliu les vostres filles i fills. 

Dos temes importants:

– És imprescindible, per poder participar de les activitats inscrites, que ens trameteu signada l’autorització responsable abans de començar l’activitat a secretaria.afa@costaillobera.cat.

– Per tal que puguem deixar marxar sols les nenes i nens cal que envieu, a cada vocalia, l’autorització signada. Cal enviar-la per correu a cada vocalia, en funció de l’activitat (en el model hi ha els correus)

Documents:

“Pla d’organització extraescolars”

“Autorització responsable per accedir a les activitats extraescolars”

Autorització per marxar sols/es – Extraescolars

Espai Migdia:

L’espai de migdia és un servei de l’AFA que forma part de l’educació integral o educació 360 de l’escola en tant que educació en el temps de lleure.

Transports:

Us presentem un servei que s’ofereix des de l’Escola Tàber per fer-vos la vida més còmoda i estalviar-vos agafar el cotxe o l’autobús per portar o recollir els vostres fills i filles, adjuntem documentació relativa a aquest servei.

Document actualitzat “Normativa Transports 2020-2021”

Ampasoft:

Programa especial per a les famílies de l’escola

Documentació

2018_06_26_estatuts_aprovats

Codi ètic de l’AFA

Documentació d’adhesió a l’AFA

La resta de documents de l’AFA estan en una zona “restringida” del web. Per accedir-hi cal posar usuari i contrassenya:

Noticies