Vocalies

Vocalies

AFA

Vocalia d'alimentació

Contacte vocalia: vocalia.alimentacio@costaillobera.cat

Contacte necessitats especials dels menús diaris: espai.migdia@costaillobera.cat

La tasca de la Vocalia d’Alimentació és vetllar perquè els menús de l’escola siguin el màxim saludables i variats possibles d’acord amb les directrius que marca la Generalitat de Catalunya, així com conèixer els processos que incideixen en la qualitat del menjador a fi de treballar millores en tots els agents i factors implicats.

Treballem sobre uns objectius consensuats amb l’escola, que podeu veure explicats en els documents de Pla Estratègic que podeu consultar a la web. Allà s’hi tracen les línies bàsiques sobre les que treballem: menús, comunicació, el projecte pedagògic, respecte pel medi ambient,etc.

Productes ecològics, de proximitat i estacionals:
Volem que els nostres fills i filles tinguin una alimentació rica i saludable, per això elaborem els menús a partir d’aquests tres eixos.

Ecològics:
-Per salut (com menys additius químics i pesticides tinguin els aliments, millor).
-Perquè protegeixen el medi ambient
-Pel seu sabor i qualitat

Locals:
Perquè creiem que cal potenciar la sostenibilitat del producte i afavorir els productors de la nostra terra. Això potencia la vida rural, una societat més justa i la creació de llocs de treball.

Estacionals:
-Perquè potencien una agricultura menys manipulada i més natural
-Perquè són més sostenibles amb l’entorn
-Perquè permeten trobar productes de proximitat

Preguntes freqüents

Aquí podreu trobar resposta a algunes de les preguntes relacionades amb la nostra activitat, l’alimentació a l’escola

1) Quins criteris es fan servir per elaborar els menús?

Per elaborar uns menús equilibrats i cuinats de manera saludable ho fem en base a:

– la guia “L’alimentació saludable en l’etapa escolarde l’Agència de Salut Pública de la Generalitat de Catalunya 

– la temporalitat dels aliments

– costums culinàries lligades a la tradició de la cuina de l’escola

– la tradició de les festes catalanes i receptes del nostre país

2) D’on vénen els productes que consumeixen els nens i nenes?

 Preferentment, són productes de proximitat. A més a més, les fruites són ecològiques i moltes de les verdures de temporada també. L’hamburguesa, les mandonguilles i el pollastre és de carn 100% ecològica un cop al mes.

3) En què consisteix exactament l’alimentació que defensa el Costa Llobera?

Una alimentació en què les fruites i verdures adquireixen un paper protagonista, en què les proteïnes vegetals procedents d’aliments com els llegums es complementen amb proteïnes d’origen animal com el peix, la carn i l’ou, i en què els productes processats quedin pràcticament exclosos.

Treballem amb pageses i pagesos ecològics de casa nostra, així assegurem la qualitat i frescor del producte i a més facilitem una relació més propera entre allò que mengen els alumnes i les persones que produeixen aquests aliments. 

Però la procedència dels ingredients no és la nostra única prioritat, entenem els menjadors escolars com a ens de transformació social. La idea és que també s’aprofita aquest espai per ampliar el gust per nous aliments i preparacions i, és clar, per fer que arribin a l’àmbit familiar i transformen la realitat social. Per això, cal apostar per coccions i propostes que adaptin de manera gradual el paladar dels més petits, però que conservin els nutrients dels aliments.

4) Què he de fer si el meu fill o filla té al·lèrgia a algun aliment?

Notificar-ho al seu tutor que activarà tot el protocol per tal que a la cuina li facin un menú especial segons les seves necessitats, i estiguin al corrent tots els responsables de menjador. 

5) Quines activitats fa la vocalia al llarg del curs?

Elaborem els menús mensuals, fem seguiment de les incidències i necessitats que es generen a la cuina i al menjador i elaborem el pla estratègic per treballar els objectius de la vocalia a 5 anys vista.

També som presents a la Festa de Benvinguda i a la Festa de l’Arbre, en les que sortegem una panera amb els productes ecològics que es mengen a l’escola.

6) Com s’adapten els menús en cada etapa evolutiva del nen (fase d’adaptació de P3, grups barrejats, primària i secundària)?

Durant la fase d’adaptació de P3 els menús pels infants són especialment adaptats perquè l’hora del menjar sigui el més fàcil possible. Per això excloem els plats i aliments que els costen més. 

Als grups barrejats ja fem menús iguals per als alumnes de P3, P4 i P5. En aquesta fase, els menús també estan adaptats i no contenen alguns aliments que considerem que no serien tan ben acceptats com en cursos posteriors. 

A primària i secundària ja introduïm tots els aliments, salses i plats.

7) Fins quan se’ls dóna berenar?

Fins a segon de primària perquè es considera que a partir d’aquest moment cal potenciar l’autonomia dels nens i nenes i responsabilitzar-los d’agafar el berenar o fer-se’l a casa.

Sucre, et deixo

Des de la Vocalia de l’alimentació de l’IE Costa i Llobera ens unim a la campanya del Ministeri de Consum “#Azúcar, Tedejo” i l’estratègia NAOS (Nutrición, Actividad Física y Prevención de la Obesidad) que té com a objectiu conscienciar i sensibilitzar al consumidor sobre la importància de reduir el consum de sucre dintre de una alimentació sana i equilibrada.  

Com sabeu, el consum excessiu de sucre té conseqüències per la salut com l’obesitat (amb un creixement molt preocupant de l’obesitat infantil), així com la diabetis i les malalties cardiovasculars.  

La campanya “Sucre et deixo” te per objectiu conscienciar sobre la importància de seguir uns hàbits alimentaris saludables i evitar el consum de sucres afegits. 

Aprofitem l’avinentesa de que degut a la situació de pandèmia actual, no es possible fer servir la sucrera al menjador i s’ha deixat de servir sucre per als iogurts (donant l’opció de fruita) per iniciar aquesta campanya de conscienciació que també s’està treballant a l’aula i us informem perquè en

pugueu parlar també a casa amb els vostres fills i filles.

Distintiu Slow Food KM0

Celebrem que el proppassat dilluns 2 de març es va fer entrega a Ecoarrels del distintiu Slow Food Km0 per la gestió dels menjadors escolars, convertint-los en la segona empresa de tot l’Estat en obtenir aquest guardó.

Exposició MENJA, ACTUA, IMPACTA

Us convidem a visitar l’exposició MENJA, ACTUA, IMPACTA.  Una exposició per una alimentació sostenible i saludable on podreu fer un viatge de descoberta del gran impacte que el sistema alimentari actual té sobre la salut de les persones i del planeta. L’exposició l’organitza Fundesplai amb la intenció de promoure un demà més saludable, just i sostenible.

Per més informació: https://menjaactuaimpacta.org

 

Comunicacions amb les famílies

Sucre

Com ja sabeu, al curs 20-21, en el marc de la feina de l’AESAN (Agència Espanyola de Seguretat Alimentària i Nutrició) de conscienciar i sensibilitzar sobre la importància de reduir el consum de sucre, la Vocalia, amb el suport de l’Escola, va decidir treure el sucre afegit al iogurt de postres (un cop a la setmana) amb l’opció d’escollir una peça de fruita com alternativa, pels alumnes més petits de l’Escola, que avui significa tots els alumnes de 5è de primària cap avall. Des de la Vocalia ho veiem com un petit gest envers l’adopció d’hàbits alimentaris saludables.

En el marc de la setmana de conscienciació sobre el sucre i la sal, el dijous 16 de novembre els alumnes de 1r i 2n d’ESO faran un tastet on se’ls animarà a endolcir el iogurt amb compota de poma com a alternativa al sucre. També es penjaran al menjador uns pòsters amb imatges dels sucres ocults en snacks i begudes industrials, per donar visibilitat al tema del sucre i convidar a la reflexió.

Perquè puguem acompanyar també des de casa, compartim amb vosaltres una sèrie de materials que ens semblen útils i interessants sobre la importància de reduir el consum de sucre en l’alimentació dels nostres infants i joves. Des de la Vocalia considerem que en l’àmbit de l’alimentació és fonamental que Escola i famílies treballem conjuntament envers sembrar les bases d’una cultura alimentària saludable, en la línia de les recomanacions de l’OMS i de l’Agència de Salut Pública de Catalunya. Agraïm la vostra confiança i col·laboració.

Videoclip dels Xiula sobre el sucre

Organització SinAzucar_Recomanacions de l’OMS sobre el sucre lliure

Organització SinAzúcar_Presentació: ¿Dónde está el Azúcar?

Llegums

En el marc del projecte MEMSS, Menjadors Escolars Més Sans i Sostenibles, i aprofitant que el 10 de febrer és el Dia Mundial dels Llegums, declarat per l’Assemblea General de les Nacions Unides, amb l’objectiu de seguir conscienciant la població sobre els beneficis nutricionals del consum de llegums, així com sobre la seva contribució als sistemes alimentaris sostenibles, us facilitem la següent informació:

Com bé sabeu, el consum actual de carns vermelles i processades té un impacte negatiu sobre el medi ambient i sobre la salut. Una opció saludable consisteix en substituir carns i derivats per proteics vegetals, és a dir llegums, que són una font rica i saludable de proteïna. Us adjuntem una infografia amb un recull d’informació relacionada amb la proteïna vegetal.

Aliments proteics vegetals. Menjadors escolars més sans i sostenibles Català / Castellano

Segons dades de l’Enquesta de Salut de Catalunya 2020, només el 26% de la població de Catalunya consumeix 3 racions de llegum o més a la setmana. El 4,4% assegura que no en menja habitualment. I, d’acord amb el programa de revisió de menús PReME 2020, els menjadors escolars que incorporen llegum 3 vegades a la setmana és del 14%.

Actualment, es recomana incloure els llegums (cigrons, llenties, mongetes seques…) en els àpats setmanals entre tres i quatre vegades, com a mínim, com a substituts ideals d’aliments farinacis (pasta, arròs, patata…) i, especialment, d’altres aliments proteics com el peix, els ous i, sobretot, de les carns, de les quals se’n fa un consum excessiu al nostre entorn. Aquest consell és aplicable a totes les franges d’edat, ja que a partir dels sis mesos, quan els infants comencen a menjar altres aliments diferents de la llet materna, ja es poden oferir. També són una molt bona opció per a persones amb celiaquia, ja que no contenen gluten, i s’aconsellen en el tractament dietètic de moltes patologies cròniques com la diabetis, la hipertensió, les malalties cardiovasculars o l’obesitat.

A més dels beneficis per a la salut, els llegums són molt econòmics i la seva producció té un impacte positiu en el medi ambient, ja que el seu conreu requereix poca aigua, millora la fertilitat del sòl, augmenta la biodiversitat i redueix indirectament l’emissió de gasos d’efecte hivernacle. Els llegums tenen molta versatilitat i possibilitats gastronòmiques, de manera que es poden presentar de moltes maneres diferents i enriquir les receptes tant de la llar, com de restaurants i menjadors col·lectius (universitats, empreses, escoles, etc.).

A l’escola, seguint aquestes recomanacions, oferim llegums entre un i dos cops a la setmana, com a primer plat o com a segon i alguna vegada també com a guarnició.

Per ajudar-vos a portar els llegums a la taula, us compartim un receptari amb receptes saludables, equilibrades i innovadores amb llegums. Ja sabem que aquesta no és una feina fàcil, però amb paciència i consistència ho aconseguirem!

Menjadors escolars més sans i sostenibles. Receptari llegums a la taula

Si voleu ampliar la informació sobre el Dia Mundial dels Llegums, us compartim l’accés a la web de l’Organització de Nacions Unides per a l’Alimentació i l’Agricultura:

Día Mundial de las Legumbres

Des de la Vocalia d’Alimentació us animem a fer un tastet d’aquestes receptes i a compartir de noves, i si voleu tenir més informació sobre aquest tema no dubteu en enviar-nos un mail.

Enllaços d'interès

El Ministeri de Consum i la farmacèutica i nutricionista Boticaria Garcia han elaborat una guia juntament amb la xef María José San Román, galardonada amb una estrella Michelín, i la periodista Arantxa Castaño. Es va presentar el passat 10 de novembre i es titula “Comida rápida, barata y saludable”. Des de la Vocalia d’Alimentació creiem que ens pot ajudar com a inspiració per a nous plats, plats vegetarians o tastets.

Aquí podreu descarregar-vos les receptes.

Vocalia d'arts

 

Llenguatge i instrument: https://youtu.be/cRCShScAgMU

Música i moviment

Llenguatge musical i instrument

Little makers 1r cicle

Litlle makers 2n cicle

 

Des de la Vocalia d’Arts impulsem projectes amb l’objectiu que les arts estiguin presents a l’escola en les diferents etapes de creixement, alhora que promovem activitats cultural durant el temps d’oci familiar. Actualment hi ha dos projectes en actiu:

1)     Tardes de música: una activitat amb més de 10 anys de trajectòria que reuneix alumnes de les escoles Costa i Llobera, Tàber i Dolors Monserdà-Santapau on s’ofereixen classes de música des de P3 fins a ESO, amb una proposta pedagògica ideada per garantir una formació musical completa i de qualitat de la mà de músics professionals.

2)     Agenda trimestral d’Imperdibles amb recomanacions culturals. Cada trimestre publiquem digitalment activitats culturals per a realitzar al barri de Sarrià, a la ciutat o als voltants de Barcelona amb una selecció de propostes multidisciplinars. Llibres, cinema, teatre, concerts, exposicions, circ, dansa… troba el teu imperdible! I fem destacat especial en aquelles activitats on hi ha presents persones de la comunitat de l’escola on descobrireu que som culturalment inquiets! 

Si et ve de gust formar part d’aquesta vocalia, aportant noves propostes o et vols incorporar als projectes ja existents, només cal que ens escriguis a vocalia.arts@costaillobera.cat

Vocalia biblioteca

Converses de Biblioteca

“Converses de biblioteca” és una iniciativa que ha començat a caminar el curs 2023-24 i que recull una llarga trajectòria de clubs de lectura al Costa i Llobera.

Ens trobem un cop al mes a la biblioteca de l’escola per parlar d’aquells llibres que ens interessen. Les “Converses” estan obertes a tots els membres de la comunitat educativa (mares, pares, mestres, exmestres, PAS…), a excepció de l’alumnat, perquè no és un club de lectura infantil.

Informació pràctica

 • Per participar-hi cal omplir aquest formulari.

 • Calendari: 3r dimecres de mes, de 19.30 h a 21.30 h.

 • Lloc: Biblioteca de l’escola.

Si teniu dubtes sobre la proposta o ganes d’aportar les vostres idees, escriviu-nos a vocalia.biblioteca@costaillobera.cat o bé adreceu-vos a qualsevol de nosaltres i en parlem en persona.

Som l’Elisenda Juanola, la Paula Viu, l’Anselm Berbel i l’Anna Molins.

Vocalia de camí escolar

Documentació:

> decàleg del camí escolar

2_decaleg> informe

Comissió de gènere

Contacte: comissio.genere@costaillobera.cat

Des de la Comissió de Gènere volem promoure la coeducació per ajudar que l’alumnat es desenvolupi en plena llibertat i sense discriminacions per raons de sexe, gènere i sexualitat, fent especial incidència en:
 • •Educació en igualtat
  •Educació en perspectiva de gènere, des d’un enfocament interseccional
  •Foment de l’esperit crític entorn dels estereotips i rols de gènere
  •Promoure una línia específica de treball entorn de les masculinitats
  •Reflexió entorn la diversitat sexual-afectiva i de gènere
  •Prevenció de les violències masclistes i LGTB-fòbiques
  •Creació d’un entorn facilitador
Presentacio-Comissio-de-genere

Vocalia d'economia

El nostre Institut Escola acull més de 850 nenes i nens des dels 3 anys fins als 18. A més de comptar amb menjador propi, ofereix un gran ventall d’extraescolars adaptades a les diferents edats, la feina que hi ha darrere de la gestió diària de tot plegat l’entoma, en una bona part, el personal administratiu i comptable que l’AFA té contractat. Però, sense l’ajut generós de les Vocalies no ens en sortiríem. Una d’elles, és la Vocalia d’economia.

La Vocalia d’economia la formen aquelles mares i pares que pels seus coneixements es veuen capacitats d’assessorar a la Junta de l’AFA i establir criteris de caire econòmic i, a vegades, legal per prendre les decisions més beneficioses per a les famílies i per al conjunt de l’Escola.

La Vocalia d’economia es pot reunir periòdicament o per abordar temes puntuals. A aquestes reunions, a més dels altres membres, hi ha d’assistir el tresorer/a i el president/a de l’AFA. També es compta amb el suport d’un membre de l’equip directiu de l’escola, el secretari/a del centre.

Els membres acostumen a ser economistes o advocats, o altres professionals amb coneixements de gestió, entre els quals hi ha extresorers/es de l’AFA, que ajuden amb les seves experiències.

La Vocalia aborda decisions sobre les línies d’actuació de caràcter econòmic que ha d’endegar l’AFA, així com consultes concretes o temes en què la Junta pugui demanar el seu assessorament. També mira d’afrontar de la manera més constructiva els possibles casos, estudiats un a un, d’impagament de les quotes de l’AFA.

Com a suport a la figura del tresorer, la Vocalia vetlla pels recursos de l’AFA i intenta que siguin destinats correctament, seguint les indicacions de l’equip directiu, perquè els nostres fills i filles siguin atesos el millor possible, segons les necessitats.

La Vocalia té cura de defensar que les gestions econòmiques siguin correctes i també que no es perdi el principi de legalitat i equitat.

Vocalia d'esports

Contacte:  vocalia.esports@costaillobera.cat

 • Dossier activitats Vocalia d’esports 2023-24
dossier_activitats_vocalia_esports

Vocalia d'estiu

Contacte: vocalia.estiu@costaillobera.cat

CASAL D’ESTIU LA PINEDA MÀGICA 2023

Trobareu tota la informació per a formalitzar les inscripcions en el següent link:

https://estiu.fundesplai.org/activitats/d822d2a8-c2e6-4d0e-ad31-75dcceb792c3

casal_estiu_pineda_magica_2023

 

Infografia de la Pineda màgica

Vocalia fem salut

Vocalia de festes i iniciatives

La Vocalia de festes i iniciatives estarà present en les festes que s’organitzen des de l’AFA amb diferents rols.

Organitzant i coordinant les festes de Carnestoltes, la Festa de les 3 Rs i fins i tot d’altres noves propostes que puguin sorgir.

Donant suport a l’escola i altres vocalies que organitzen festes i trobades com per exemple la Festa de Benvinguda, la Festa de l’Arbre, la Festa de Sant Jordi i la Festa de l’estiu.

Tot això serà possible amb l’ajuda de les vocalies necessàries i les famílies voluntàries que vulguin participar.

A més a més, una tasca fonamental de la vocalia és donar resposta a totes aquelles propostes o iniciatives que sorgeixin de les famílies. Aquestes podran dirigir-se a nosaltres amb l’objectiu que plegats esdevinguem la millor actuació.

Creiem que serà una bona forma d’enfortir els lligams entre les famílies i l’escola en activitats d’esbarjo lligades al calendari escolar.

Vocalia gegants

Contacte: vocalia.gegants@costaillobera.cat

 • Dossier Vocalia Gegants – Act.Tabalers 2020 21:

Dossier Vocalia Gegants-Act. Tabalers 2020 21

La vocalia de Gegants busca amb diferents accions que el Costa i Llobera sigui una escola participativa en el barri i en la cultura popular.

Les activitats que es duen a terme des de la vocalia afavoreixen el sentit de comunitat, són una manera més de cohesionar les famílies, són activitats educatives i donen sentit de pertinença a un grup, així com són font de coneixement de les costums i de la nostra història…

Es pretén :

 • –  Fer accions per animar a les famílies a ser Geganters i Tabalers i a participar a les activitats que es plantegen.
 • –  Tenir cura del gegant Pep Costa, Pepa Llobera i dels capgrossos, restaurar el Drac Ramon Esquitxabalcons.
 • –  Fer sortides regulars en festes de l’escola, del barri,…
 • –  Aconseguir un grup de grallers que acompanyin el Gegants en les sortides.
 • –  Disposar d’un grup cada vegada més nombrós de Tabalots, un grup de famílies, on petits i grans assagin periòdicament i que representin l’escola en diferents sortides.

Durant l’any 2020 les sortides i activitats de Geganters i Tabalers no s’han pogut fer pel COVID-19. Esperem poder tornar a celebrar les festes amb totes les famílies ben aviat!

Vocalia d'internacional

Contacte: vocalia.internacional@costaillobera.cat

Missió: Estimular i col·laborar amb la comunitat de l’Escola per aconseguir consolidar i potenciar el sentit internacional dels nois i noies en el seu entorn educatiu.

Visió: Desenvolupar els programes enfocats a millorar un bon nivell de llengua estrangera al final dels cicles escolars, millorant les relacions internacionals de l’escola i potenciant aquelles activitats dirigides a millorar el coneixement de les altres cultures tant pels estudiants com pel quadre docent així com donant suport a les famílies en aquests aspectes.

 

INFORMACIÓ CAMPAMENTS A IRLANDA 2024

Vocalia de la Pineda i més

Contacte: vocalia.pinedaimes@costaillobera.cat

La nova vocalia vol cobrir les necessitats de conservació i millora de l’entorn de la Pineda, així com d’altres espais de l’escola.

L’escola té una Comissió de Jardineria (formada per mestres) que s’encarrega de preparar la Festa de l’Arbre.

També té el Projecte d’Escola Verda (integrada per mestres i alumnes) i està dins del Pla Agenda 21 (que dóna recursos a les escoles per treballar a favor de la sostenibilitat).

A més, compta amb personal que fa el manteniment de l’escola; i el servei municipal de Parc i Jardins de l’Ajuntament fa intervencions molt puntuals a la pineda.

La vocalia vol donar suport a totes les àrees ja existents a l’escola. Pretén seguir els suggeriments de l’escola i fer millores a proposta pròpia, sempre amb el vistiplau de l’equip directiu de l’escola i la Junta de l’AMPA…

 

Volem fer tres trobades l’any:

1) Preparar l’escola-pineda per a l’hivern

2) La Festa de l’Arbre

3) Tancament de l’escola per vacances d’estiu

 

Cal aprofitar la riquesa humana i les aptituds de les persones que formem part del col·lectiu del Costa per fer les diferents actuacions.

Volem comptar amb la col·laboració de pares i mares que, pels seus oficis o coneixements, puguin i vulguin ajudar.

Vocalia de ràdio

Aquí podeu veure el dossier d’activitats extraescolars de ràdio per al curs 2023-24.

Dossier d’activitats de ràdio 2023-24

Programes del curs 2022-23

Vocalia de socialització

Contacte: vocalia.socialitzacio@costaillobera.cat

L’ Institut Escola Costa i Llobera té implementat un projecte de Socialització que va néixer fa uns anys amb uns propòsits determinats:

-Reduir significativament la despesa familiar en concepte de llibres de text, material didàctic i elements específics usats en festes escolars tal com bastoners, picarols, xanques, etc

-Implementar una manera de fer en l’educació dels nens que impliqui valors com el de compartir, el respecte del bé comú i la cura dels elements que hem rebut i hem de traspassar a les properes generacions.

-Fomentar la cultura del reciclatge i la reutilització de recursos com a Escola Verda que som, amb un consum racional i sostenible.

I tot això amb la implicació i col·laboració tant de l’escola com de mestres i famílies que formem com a comunitat.

Vocalia de transports

Contacte: vocalia.transports@costaillobera.cat

El curs 2023-24, l’escola Costa i Llobera oferta rutes de tarda en un servei de transport escolar de les Escoles Tàber, Dolors Monserdà-Santa Pau i Costa i Llobera.

Aquí podreu trobar la normativa d’ús del servei d’autocar per al curs vinent.

Inscripció i planificació de rutes

La inscripció al servei d’autocar té lloc als mesos de juny i juliol. Un cop rebudes les sol·licituds, les rutes s’ajusten per intentar donar servei a totes les famílies, tot i que en alguns casos no és possible. Excepcionalment, la inscripció es pot realitzar amb posterioritat a les dates esmentades sempre que hi hagi disponibilitat de places i la sol·licitud s’adapti al disseny final de la ruta escollida.

El disseny final de rutes i parades es du a terme abans de l’inici de curs, i no es modifica durant el curs escolar, excepte casos excepcionals.

Servei

– Mitja ruta: per a desplaçaments a la tarda de tornada, per a un ús regular mínim de tres tardes a la setmana entre l’escola i una de les parades definides.

Logística

– Ruta de tarda: un/a monitor/a recull els infants a l’escola i els acompanya fins al punt de sortida dels autocars. Cada infant agafa la ruta corresponent al seu trajecte.

La comunicació amb els monitors de l’Escola i dels autocars és molt fluida mitjançant grup de whatsapp o llistes de distribució.

Preus del servei curs 2023-24

L’import mensual, per usuari i segons el tipus de servei contractat, que les famílies usuàries hauran d’abonar (IVA inclòs) és de:

1. Mitja ruta (tarda): 850 €/any

(Pagament anual, 5% de descompte)

S’aplicaran els següents descomptes quan tots els germans utilitzin el servei de Mitja Ruta de Tarda:

– 700 €/any, el segon germà.

– 540 €/any, el tercer germà.

– 0 €/any, el quart germà o més, gratis.

Les tarifes poden variar d’un any a l’altre.

Atès que a Costa i Llobera el dilluns l’horari escolar s’inicia a les 9.00h, aquest dia els infants faran ús del servei d’acollida (al preu del servei de ruta, cal afegir-hi 4 €/mes en concepte d’acollida).

 

Formulari de Gestió Habitual del Servei. Transport Escolar

Formulari d’incidències, dubtes i propostes de millora. Transport Escolar

Formulari d’inscripció

 

Des de l’AFA us animem a fer ús d’aquest servei, en la mesura del possible, per tal de reduir l’accés a l’escola amb el vehicle privat, descongestionar el trànsit a l’entorn escolar i afavorir un camí escolar més saludable.

Per a qualsevol aclariment us podeu adreçar al correu de la vocalia de transports: vocalia.transports@costaillobera.com