Presentació de les maquetes 6è – 3r i 4t

Ara ja fa uns dies que els més grans de l’escola ens van presentar les maquetes del relleu de la península Ibèrica que portaven preparant unes setmanes. 

Els nens i nenes de 3r i 4t vam escoltar amb atenció informació sobre les característiques principals del territori i els entrebancs i les preses de decisió en grup que es van anar construint a mesura que avançava el projecte. També hi va haver un espai per fer preguntes i comentaris.

Quan la presentació va acabar, vam omplir per grups una taula de coavaluació on es valorava la conferència i el paper dels i les conferenciants (to de veu, llenguatge no verbal, ordre i claredat…).

A 3r, les Àligues i les Òlibes estàvem preparant les conferències dels sentits, i ens va semblar molt útil participar com a públic d’aquesta proposta per aprendre estratègies de treball en equip i d’expressió oral.

L’alumnat de 4t, Indigets i Bargusis, aprofitant que estàvem en ple projecte de cerca de la prehistòria, vam trobar molt útils les conferències. Tot plegat ens va ajudar a entendre per què els fenicis van entrar per la mar Mediterrània i no per algun altre lloc!

Moltíssimes gràcies, Pops i Garotes. Ens heu ajudat un munt!

Fins aviat!